Τέρμα στις… περίεργες φήμες γύρω από τις επιδόσεις της θέλει να βάλει η Ντε Μπρούιν
Η Ινγκε ντε Μπρούιν, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κολύμβησης, που ετοιμάζεται να σαρώσει τα χρυσά μετάλλια στο Σίδνεϊ περιμένει με... ανυπομονησία τους ελέγχους ντόπινγκ για να αποδείξει ότι οι επιδόσεις της δεν είναι φτιαχτές.
Η Ινγκε ντε Μπρούιν, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της κολύμβησης, που ετοιμάζεται να σαρώσει τα χρυσά μετάλλια στο Σίδνεϊ περιμένει με… ανυπομονησία τους ελέγχους ντόπινγκ για να αποδείξει ότι οι επιδόσεις της δεν είναι φτιαχτές.
Είμαι έτοιμη και πρόθυμη να περάσω ανά πάσα στιγμή από εξετάσεις αίματος για έλεγχο ντόπινγκ ξεκαθάρισε η Ολλανδή πρωταθλήτρια, που έχει στόχο τρία χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στα 50 μ. και 100 μ. ελεύθερο και στα 100 μ. πεταλούδα.
Η Ντε Μπρούιν έχει υποβληθεί σε 13 εξετάσεις ούρων για την ανίχνευση απαγορευμένων ουσιών αυτό το διάστημα -δύο εξ αυτών από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία πριν από ένα μήνα- και, μέχρι τώρα τουλάχιστον, δεν έχει βρεθεί θετική.
Εχω πλέον συνηθίσει, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς αποδεικνύει ότι δεν έχω τίποτα να κρύψω τόνισε.
Πριν από τους Αγώνες του 1996 αποσύρθηκε από την ολλανδική ομάδα και είχε δηλώσει ότι θα σταματήσει τον πρωταθλητισμό. Ωστόσο, άλλαξε γνώμη, επέστρεψε δριμύτερη και ανανέωσε τη… συνταξιοδότησή της για μετά τους Ολυμπιακούς του Σίδνεϊ.
Οι συμπατριώτες του Σάσα Βεζένκοφ περιμένουν πώς και πως για να δουν από κοντά τον Βούλγαρο διεθνή, με τους υπεύθυνους του γηπέδου να ανοίγουν και το πάνω διάζωμα.
Η ομάδα της Κηφισιάς έχει πετύχει κάτι παραπάνω από έναν άθλο στη μεγάλη κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ και τα επιτεύγματα της συνθέτουν μία μοναδική αθλητική ιστορία.
Δύο αγωνιστικές μένουν για το τέλος της κανονικής διάρκειας της Euroleague και το «Figurei8ht» έβγαλε νέο ανανεωμένο πίνακα με τα ποσοστά που αφορούν την οκτάδα της διοργάνωσης.