Ο Λυμπερόπουλος συμφώνησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε σήμερα, Τετάρτη, το ναι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε, και έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους πράσινους. Αν και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο είναι βέβαιο ότι το τίμημα για την υπογραφή του 25χρονου ποδοσφαιριστή θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.
29
Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε σήμερα, Τετάρτη, το ναι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο τριετές συμβόλαιο που του πρότεινε, και έτσι ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους πράσινους. Αν και το οικονομικό μέρος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, ωστόσο είναι βέβαιο ότι το τίμημα για την υπογραφή του 25χρονου ποδοσφαιριστή θα είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Το γεγονός ανακοινώθηκε και από την επίσημη σελίδα του Παναθηναϊκού στο Internet, με το γνωστό λιτό τρόπο. Ικανοποιήθηκε, έτσι, η επιθυμία του κόσμου του τριφυλλιού, που στην πρώτη προπόνηση της ομάδας χθες, Τρίτη, ζητούσε επίμονα την παραμονή του Λύμπε στην ομάδα.
Ο Λυμπερόπουλος συμφώνησε να υπογράψει νέο συμβόλαιο έναντι περίπου 400 εκατ. δρχ. το χρόνο, γεγονός που σημαίνει ότι ο Καλαματιανός άσος του Παναθηναϊκού έγινε ο υψηλότερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής του ελληνικού πρωταθλήματος, έναν τίτλο που μέχρι στιγμής κατείχε ο Ντέμης Νικολαϊδης της ΑΕΚ με ετήσια αμοιβή περίπου 370 εκατ. δραχμών. Με βάση το παλαιό συμβόλαιο, το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι, ο Λυμπερόπουλος θα αμειβόταν με 20 εκατ. δραχμές.
Το νέο συμβόλαιο ισχύει από τον Ιούλιο του 2000 και λήγει τον Ιούνιο του 2003, ενώ έχει συμπεριληφθεί ρήτρα που προβλέπει ότι την τελευταία χρονιά ο ποδοσφαιριστής θα έχει τη δυνατότητα -αν το επιθυμεί- να μεταγραφεί σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, χωρίς ο Παναθηναϊκός να ζητήσει χρήματα για την αποδέσμευσή του.
Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας, ο 23χρονος άσος τόνισε: Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή. Εγινε αυτό που ήθελα να γίνει. Ανάλογα ήταν τα συναισθήματα και του προπονητή του ΠΑΟ Αγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος δήλωσε: Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση, γιατί η παραμονή του Νίκου Λυμπερόπουλου ήταν για μένα το πρώτο μέλημα. Και ο ίδιος ο Νίκος επιθυμούσε να μείνει κι αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Τι δίνει η Παρί και τι θέλει η Μπαρτσελόνα για τον Ντε Γιονγκ
- Γιουβέντους – Τζένοα 2-0: Οι «Μπιανκονέρι» παραμένουν σε απόσταση «βολής» από την 4άδα
- LIVE: Νάπολι – Μίλαν
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Πάρτι του Τζόλη με την Μπριζ κόντρα στην Άντερλεχτ (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442