Με τρεις αθλητές θα συμμετάσχει η Ελλάδα στο Διεθνές Γκραν Πρι καταδύσεων της FINA που θα γίνει στο Ροστόκ της Γερμανίας 3-5 Μαρτίου.
Πρόκειται για τους Θωμά Μπίμη (3μ.), Ρίτσα Κουτσοπέτρου (3μ.) και Γιάννη Γαβριηλίδη (Σταθερά), που αναχωρούν την Τετάρτη για τη Γερμανία. Θα συνοδεύονται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέτρο Φυρίγο και τον περιφερειακό προπονητή Νίκο Τουλούδη, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στους αγώνες ως Διεθνής Κριτής.
Μετά το Ροστόκ η ελληνική αποστολή θα μεταβεί απευθείας στη Μόσχα, όπου θα μετάσχει σε μίτινγκ προετοιμασίας (9-12/3), στο οποίο θα μετάσχουν 4-5 ακόμη καταδύτες μας, που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα στις 7 Μαρτίου.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
LIVE: Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Μύκονος Betsson για την 24η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.