Θεσσαλονίκη- Διάκριση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο που ξεκινά στις 9 Οκτωβρίου στο Κουβέιτ επιθυμεί η εθνική μας ομάδα των εφήβων.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται ήδη στο κρατίδιο της Μέσης Ανατολής όπου προπονείται καθημερινά, ενώ παράλληλα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις κλιματολογικές συνθήκες.
Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο εφήβων, που θα ολοκληρωθεί στις 18 του μηνός, συμμετέχουν συνολικά 24 χώρες που έχουν χωριστεί σε τέσσερις ομίλους. Στον ίδιο όμιλο με την εθνική μας ομάδα βρίσκονται η Συρία, το Ιράν, η Ιταλία, το Καζακστάν και η Ισπανία.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση