Άσχημα τα νέα από τη Γερμανία για τον τραυματισμό του Κυριάκου Παπαδόπουλο.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο 26χρονος Ελληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός του Αμβούργου υπέστη κάκωση χόνδρου στο γόνατο και οι γιατροί του συνέστησαν να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση.
Αυτό σημαίνει πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για πέντε μήνες.
Να σημειωθεί ότι πρόσφατα, είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα του γερμανικού λιμανιού, που θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας την προσεχή σεζόν.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Θλίψη σκέπασε την οικογένεια των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Ιταλία, αφού την παραμονή των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο ξενοδοχείο ο 27χρονος Νορβηγός αθλητής διάθλου, Σίβερτ Μπάκεν.
Ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε στην εκπομπή EuroInsiders στο YouTube και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Ολυμπιακό και τον -αγαπημένο του- Εβάν Φουρνιέ!
Διπλή γιορτή για τον Χρήστο Μουζακίτη ανήμερα των Χριστουγέννων, με το transfermarkt να καταγράφει ότι είναι και ο δεύτερος πιο ακριβός παίκτης στην Ευρώπη που έχει γεννηθεί στις 25 Δεκεμβρίου.