Την αποστολή της εθνικής Γερμανίας για το Μουντιάλ της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα (4/6) ο Γιόακιμ Λεβ.
Στις επιλογές του βρίσκεται ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν λόγω τραυματισμού. Αντιθέτως, ο Λιρόι Σανέ, παρά το γεγονός πως πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, δεν θα «ταξιδέψει» στη Ρωσία.
Ακόμα, «κόπηκαν» οι Μπερντ Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γιόναταν Τα (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Νιλς Πέτερσεν (Φράιμπουργκ).
Η Γερμανία βρίσκεται στον έκτο όμιλο και θα αντιμετωπίσει το Μεξικό, τη Νότια Κορέα και τη Σουηδία.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Γάλλος σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης Κιλιάν Εμπαπέ κάνει μαθήματα οδήγησης για να αποκτήσει δίπλωμα, κίνηση που εκλαμβάνεται ως ένα ακόμη σημάδι προσαρμογής