Ντε Τζέρμπι: «Θέλω να δω ξανά την Τότεναμ που έβλεπα όταν είχε τον Ποστέκογλου»
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι έφερε ως παράδειγμα την ομάδα επι ημερών του Ποστέκογλου προκειμένου να εξηγήσει πώς θέλει να παίζει η Τότεναμ προκειμένου να πετύχει τη σωτηρία της.
Η Τότεναμ βρίσκεται σε δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή της στην Premier League και ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι καλείται να δώσει άμεσα τις λύσεις και να σώσει την ομάδα.
Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να έχουν οι Λονδρέζοι, αναφέροντας ότι στόχος του είναι κρατά την μπάλα και να έχει ένα στυλ παρόμοιο με εκείνο που είχε ο σύλλογος με τον Άγγελο Ποστέκογλουστον πάγκο.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι:
«Θέλω να κρατάμε την μπάλα. Θέλω να δω ξανά την Τότεναμ που έβλεπα όταν είχε τον Ποστέκογλου επειδή στην πρώτη του σεζόν, όταν εγώ ήμουν στη δεύτερη σεζόν μου στην Μπράιτον, ήταν εκεί και είχε αρκετούς από αυτούς τους ποδοσφαιριστές.
Ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες όσον αφορά στην ποιότητα παιχνιδιού που παρήγαγε. Με τον Πέδρο Πόρο, με τον Ουντότζι, με τον Φαν ντερ Φε και τον Ρομέρο. Θα ήθελα να το ξαναδώ».
Καθώς βρισκόμαστε μια ανάσα από το Πάσχα, δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι μόνο δύο νέες ταινίες έκαναν την εμφάνισή τους στις σκοτεινές αίθουσες αυτή την εβδομάδα
Έτσι διαμορφώνεται η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη της Χάποελ επί της Μακάμπι. Τι περιμένουν την 38η και τελευταία αγωνιστική Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Από 6οι έως 9οι οι πράσινοι.
Παρά την ήττα της με 38-16 από την Αυστρία στο Λιντς η Εθνική ομάδα Χάντμπολ των Γυναικών κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2026, κάτι που πετυχαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της.
Η Βιγιαρεάλ έφυγε με σπουδαίο «διπλό» από την έδρα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, επικρατώντας 2-1 για την 31η αγωνιστική της La Liga και κάνοντας καθοριστικό βήμα για την παραμονή στην πρώτη τετράδα.
Ο ισολογισμός της γαλλικής ομάδας αποκάλυψε το ιλιγγιώδες χρέος των 250 εκατ. ευρώ στο μεταγραφικό παζάρι, την ώρα που παραμένει το ανοιχτό «μέτωπο» με τον Ολυμπιακό για την... οψιόν του Γιάρεμτσουκ.