Η Μονακό αντιμετωπίζει τη Σολέ σήμερα (7/3, 21:30), ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα έχει τον Βασίλη Σπανούλη στην άκρη τους πάγκου της.
Δημοσιογράφοι στο εξωτερικό αναφέρουν πως οι εξελίξεις θα είναι άμεσες και ο Έλληνας τεχνικός θα αποχωρήσει από το Πριγκιπάτο, ενώ δεν θα καθοδηγήσει την ομάδα σε λίγες ώρες.
«Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Μονακό απόψε. Είναι πιθανό να παραιτηθεί σύντομα, αν και ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση», ανέφερε ο Ματέο Αντρεάνι.
Δείτε την ανάρτηση για τον Βασίλη Σπανούλη και τη Μονακό:
??Coach Vassilis Spanoulis will NOT be on the bench tonight. I can confirm @matty_vanpersie.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γκαμπριέλ Παντέλ-Ζουβ, ο οποίος υπογράμμισε ότι η κατάσταση γύρω από τον Έλληνα τεχνικό είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ενώ συμπλήρωσε πως οι παίκτες της ομάδας εκτιμούν πως ο Σπανούλης δεν θα κοουτσάρει στο αποψινό παιχνίδι.
Πρόβλημα και με Μίροτιτς
Συνεχίζονται τα προβλήματα για τη Μονακό, με τον Νίκολα Μίροτιτς να τραυματίζεται και να αναμένεται να μείνει εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Από ενάμιση μέχρι τέσσερις μήνες θα μείνει εκτός δράσης ο Μίροτιτς, εξαιτίας της πελματιαίας απονευρωσίτιδας που τον ταλαιπωρεί, με τον 35χρονο φόργουορντ να αντιμετωπίζει αρχικά το πρόβλημά του με ξεκούραση, ενώ δεν αποκλείεται να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, όπως αναφέρουν τα γαλλικά media.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.