Έξαλλος ο Λιονέλ Μέσι: Προσπάθησε να κάνει «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών (vid)
Χαμός με τον Λιονέλ Μέσι, προσπάθησε να μπουκάρει στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά την ήττα της Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC – Τον σταμάτησε ο Σουάρεζ.
Άκρως εκνευρισμένος με τους διαιτητές ήταν ο Λιονέλ Μέσι μετά την ήττα Ίντερ Μαϊάμι με 3-0 από την LAFC. Ο εμβληματικός ποδοσφαιριστής προσπάθησε μάλιστα, να κάνει εισβάλει στα αποδυτήρια των ρέφερι, με τον Σουάρεζ να τον συγκρατεί τελευταία στιγμή.
Ο Αργεντίνος σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι ρεπόρτερ, αποχώρησε εκνευρισμένος από τον αγωνιστικό χώρο και κατόπιν, κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, μη μπορώντας να ηρεμήσει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω ματς που ηττήθηκε η Ίντερ Μαϊάμι, τα γκολ πέτυχαν οι Nτέιβιντ Μαρτίνεθ, Ντένις Μπουάγνκα και Νέιθαν Ορντάζ, ενώ ξεχώρισε και ο Σον Χιούνγκ-Μιν.
Η αγγλική ομάδα εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Champions League της επόμενης σεζόν και οι παίκτες της το… γλέντησαν σε ελληνικό club του Μάντσεστερ, σπάζοντας πιάτα
Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Τα τέσσερα σημαντικά λάθη του Λανουά, καθώς οι ξένοι διαιτητές που έφερε είχαν φάλτσα, ενώ κάποιες επιλογές του συζητήθηκαν πριν καν σφυρίξουν