Super League 2: Άλμα ανόδου ο Ηρακλής, ξέφυγε με +4 από Αναγέννηση και Νίκη (vid)
Άλμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία έκανε ο Ηρακλής, κερδίζοντας στην πρεμιέρα των Play Off του Α’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2 τον Αστέρα Τρίπολης Β’.
Ιδανική πρεμιέρα για τον Ηρακλή στα πλέι οφ του Βορείου ομίλου της Super League 2! Ο Γηραιός επικράτησε με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Καυτανζόγλειο, την ώρα που η Αναγέννηση Καρδίτσας έμενε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλουστο ντέρμπι και έτσι ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς και από τις δύο ομάδες που τον ακολουθούν.
Ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Μάναλη και «κλείδωσε» το τρίποντο στο 56′ με γκολ του Τσάκλα ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα κυανόλευκα. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς και έφτασαν εύκολα στη νίκη που από πολύ νωρίς τους καθιστά αφεντικό στο μίνι πρωτάθλημα.
«Δώρο» στον Ηρακλή
Στο άλλο, ματς, η Αναγέννηση έμεινε στο 0-0 με τη Νίκη Βόλου η οποία από το 19′ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φερνάντεθ με δεύτερη κίτρινη για θέατρο. Απόφαση που εξόργισε τους ανθρώπους της Νίκης, η οποία άντεξε πάντως και πήρε τον βαθμό σε μία δύσκολη έδρα.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Off του Α’ ομίλου και η βαθμολογία:
Φορτσάτος μπήκε στα πλέι άουτ του Βορείου ομίλου ο ΠΑΟΚ Β’ που διέλυσε με 4-0 την Καβάλα και ξέφυγε με +5 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Στα άλλα ματς, ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 στην έδρα του Μακεδονικού ενώ Καμπανιακός και Νέστος Χρυσούπολης έμειναν στο 0-0.
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής των Play Out του Α’ Ομίλου και η βαθμολογία:
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Μετά τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε τη σημασία ης νίκης του Ολυμπιακού αλλά και στη νοοτροπία διαχείρισής της από όλους στους Πειραιώτες.
Ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλά στην αρχή, ενώ στάθηκε στα λάθη.
Η Λίβερπουλ πέρασε με 3-1 από το «Μολινό», εξασφαλίζοντας πρόκριση στα προημιτελικά του FA Cup και δείχνοντας αντίδραση μετά την πρόσφατη ήττα της στο πρωτάθλημα.