Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες ότι ο Ιγκόρ Τούντορ θα είναι ο νέος προπονητής της Τότεναμ, καθώς τα «σπιρούνια» ανακοίνωσαν κι επίσημα την πρόσληψη του Κροάτη τεχνικού στον πάγκο της ομάδας.
Ο Τούντορ θα είναι ο διάδοχος του Φρανκ, ο οποίος απολύθηκε από την Τότεναμ μετά τα συνεχή απογοητευτικά αποτελέσματα που προκάλεσαν τη δυσαρέσκεια της διοίκησης.
Ο Κροάτης αναλαμβάνει τα ηνία της Τότεναμ μέχρι το φινάλε της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι ο Τούντορ ήταν ο προπονητής της Γιουβέντους, μέχρι την αρχή της χρονιάς, ωστόσο η «Γηραιά Κυρία» τον αποδέσμευσε λόγω της πτωτικής πορείας της ομάδας τότε.
Η ανακοίνωση της Τότεναμ
We are pleased to confirm the appointment of Igor Tudor as Men’s Head Coach until the end of the season, subject to work permit.
Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Τότεναμ, ο πρώην τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» δήλωσε: «Είναι τιμή να εντάσσομαι σε αυτόν τον σύλλογο σε μια σημαντική στιγμή. Κατανοώ την ευθύνη που μου έχει ανατεθεί και η εστίασή μου είναι σαφής: να φέρω μεγαλύτερη σταθερότητα στις εμφανίσεις μας και να αγωνιζόμαστε με πειστικότητα σε κάθε παιχνίδι. Υπάρχει μεγάλη ποιότητα σε αυτό το ρόστερ και η δουλειά μου είναι να το οργανώσω, να το ενθαρρύνω και να βελτιώσω τα αποτελέσματά μας γρήγορα».
Οι Θάντερ πέρασαν νικηφόρα από την έδρα των Λέικερς (131-108) και απέχουν μία νίκη από τη «σκούπα» στη σειρά των ημιτελικών – Τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει στείλει στη Euroleague αναλυτικό βίντεο με τα διαιτητικά λάθη στα παιχνίδια των play offs κόντρα στη Βαλένθια και περιμένει απαντήσεις…
Με κοινή ώρα έναρξης (19:30) πλέον τα ντέρμπι των playoffs της Super League, με την 3η αγωνιστική να περιλαμβάνει τα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός – Πώς παίρνει από σήμερα η Ένωση το πρωτάθλημα;