Το νέο κύμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι εδώ και είναι έτοιμο για σαρωτικές αλλαγές. Συνολικά 20 ποδοσφαιρικές ενώσεις συντάχθηκαν για ανατροπές στην ΕΠΟ και στη διαιτησία και θεωρούν ότι ο επικεφαλής της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά είναι κατώτερος των περιστάσεων και πρέπει να αποτελέσει παρελθόν καθώς οι ποδοσφαιρικές ενώσεις έχουν ξεμείνει από διαιτητές, ενώ προκαλούν τα δυο μέτρα και δυο σταθμά στη στελέχωση των πινάκων, στους ορισμούς, μέχρι και στις τιμωρίες. Οι 20 ποδοσφαιρικές ενώσεις βγαίνουν μπροσυά και είναι μόνο η αρχή, καθώς υπάρχουν και οκτώ ακόμη, ενώ έπεται και συνέχεια.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο τι πήγε λάθος και ηττήθηκε ο Ολυμπιακός από την Ντουμπάι, ενώ ξεκαθάρισε ότι το αποτέλεσμα τούς πλήγωσε όλους γιατί πίστεψαν στη νίκη.
Μήνυμα πρωτιάς από την ΑΕΚ που νίκησε στην παράταση την Τόφας με 93-90 στην Προύσα (77-77 κ.α.). Τρίτη νίκη σε ισάριθμούς αγώνες και μεγάλο βήμα για την πρωτιά.