Λένα Δροσάκη για #MeToo: «Το να πάρεις θάρρος να μιλήσεις για μία πληγή, δεν έχει μόνο θετικό πρόσημο
H Λένα Δροσάκη μιλά για το #MeToo και τη μητρότητα. «Μερικές φορές θυμώνω, γιατί κανείς δεν μου είχε πει ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι εύκολο» εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στην εμπειρία της μητρότητας, λέγοντας πως ήταν ένα δώρο για εκείνη, καθώς ο γιος της άλλαξε τη ζωή της.
Λένα Δροσάκη: Η σχέση της με τον γιο της
«Μερικές φορές θυμώνω, γιατί κανείς δεν μου είχε πει ότι η μητρότητα δεν είναι κάτι εύκολο», είπε. «Ο γιος μου είναι η κινητήριος δύναμή μου. Αυτή η αγνότητα, αυτή η αγάπη είναι ότι έχω στον κόσμο», είπε φανερά συγκινημένη.
Το διαζύγιό της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη
«Αποφασίσαμε από τη στιγμή που χωρίσαμε ότι έπρεπε να είμαστε ήρεμοι. Βοήθησε κι εκείνος σε αυτή την απόφαση, γιατί χρειάζονται δύο πλευρές για να διατηρηθεί η ηρεμία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Λένα Δροσάκη.
Για εκείνη ευτυχία είναι οι στιγμές ηρεμίας, αλλά και η επικοινωνία και η σύνδεση με το παιδί της.
Τέλος, η Λένα Δροσάκη αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo.
«Το να πάρει ένας άνθρωπος το θάρρος να μιλήσει για κάτι τόσο προσωπικό και μία τεράστια πληγή δική του, δεν γίνεται να έχει μόνο θετικό πρόσημο. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει αλώβητος. Είναι τεράστια νίκη, και προσωπική και κοινωνική. Νιώθω ακόμα ξαλαφρωμένη προς το παρόν, απ’ όλη αυτή την ηρεμία και το τέλος που έχει μπει».
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Νέα πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Ρένα Δούρου με 7 «ναι» και ένα λευκό – Το πρώτο μήνυμα που έστειλε
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442