Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ραούλ Χιμένες στο 45+5’, η Φούλαμ επικράτησε εντός έδρας της Νότιγχαμ Φόρεστ με 1-0, για την 17η αγωνιστική της Premier League. Με αυτή τη νίκη οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 23 βαθμούς και ανέβηκαν στην 13η θέση της βαθμολογίας.
Την επόμενη αγωνιστική η Φούλαμ παίζει εκτός έδρας με την Γουέστ Χαμ (27/12, 17:00), ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι (27/12, 14:30).
Η Νότιγχαμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 10ο λεπτό απείλησε με τον Ζεσούς, αλλά το σουτ του Βραζιλιάνου έφυγε πάνω από την εστία του Λένο. Η Φούλαμ δημιούργησε την πρώτη της καλή ευκαιρία στο 37’ με τον Κέβιν, αλλά το σουτ του κόντραρε στα σώματα και κατέληξε κόρνερ. Στο 39’ ο Λούκας σούταρε δυνατά από πλεονεκτική θέση, αλλά δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 42’ το σουτ του Χιμένες έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Βίκτο
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου η Φούλαμ κέρδισε πέναλτι και ο Χιμένες από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου η Νότιγχαμ είχε δύο ευκαιρίες με τον Χάντσον-Οντόι, ενώ στο 62’ έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Γκιμπς Ουάιτ, αλλά το πλασέ του έφυγε άουτ. Στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά παρά την πίεση που άσκησαν δεν τα κατάφεραν, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο 1-0.
Στις 17 Ιανουαρίου, το stage του Black Temple υποδέχεται μια σειρά από ελληνικές μπάντες, που θα ερμηνεύσουν μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του David Bowie - ενώ τα decks θα αναλάβει ο Δημήτρης Παπασπυρόπουλος.
Με νίκη συνέχισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εύκολα 3-0 σετ του Μαρκόπουλου για τη 13η αγωνιστική της Volley League.
Σούπερ σταρ του αγώνα ο Τιάγκο Νους καθώς ο Αργεντινός μεταμορφώθηκε με τον Κόντη στον πάγκο. Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο ματς με τον Αστέρα και οδήγησε τον ΟΦΗ σε βαθιά βαθμολογική ανάσα