Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Ολυμπιακός προηγείται του Ατρόμητου με 1-0, (Ελ Κααμπί 37’) και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, καθώς είχαν δοκάρι.
Ο Ζέλσον βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή του Ατρομήτου, έκανε ωραίο σουτ αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!