Γνωστή έγινε η εντεκάδα της Εθνικής για το ματς με τη Λευκορωσία στην ουδέτερη Ουγγαρία, για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχωρά σε αρκετές αλλαγές, με τον Βλαχοδήμο να παραμένει κάτω από τα δοκάρια. Τετράδα στην άμυνα είναι οι Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος και Τσιμίκας ενώ στον άξονα θα είναι οι Σιώπης, Ζαφείρης. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Τεττέη και τριάδα πίσω τους οι Μαρούρας, Μάνταλος και Τζόλης.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι
Η Δικαιοσύνη της Μάλαγα διατάσσει αναζήτηση και σύλληψη του σεΐχη και των γιων του στον χώρο Σένγκεν – Αντιμέτωποι με ποινές έως 14,5 ετών για την υπόθεση.