Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία στο Πριγκιπάτο κόντρα στη Μονακό
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (31/10, 20:00) εκτός έδρας τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Με στόχο να κλείσει ιδανικά τη «διαβολοβδομάδα» με 2/2, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό απόψε (31/10, 20:00) στο «Salle Gaston Medecin» για την 8η αγωνιστική της Euroleague.
Οι «πράσινοι» πηγαίνουν στο Πριγκιπάτο μετά από τη νίκη με 99-85 επί της Μακάμπι και βρίσκονται στο 5-2, ενώ η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη με ρεκόρ 4-3 επικράτησε του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ με 92-87.
Με σημαντικές απουσίες ο Παναθηναϊκός
Στα αγωνιστικά, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει διαθέσιμους τους Λεσόρ, Χολμς και Σαμοντούροφ. Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος παρότι ταξίδεψε έκανε ατομικό πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολος, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης ακολούθησε μέρος του προγράμματος.
«Η Μονακό είναι μία παρόμοια ομάδα με πέρυσι. Έχει περίπου το ίδιο ρόστερ, με το οποίο έφτασε στον τελικό του Final Four στη Euroleague. Επίσης, είδα το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.
Είχαν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ειδικά ο Μάικ Τζέιμς και ο Άλφα Ντιάλο. Οπότε, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ του δικού μας ρόστερ και του δικού τους.
Έχουμε περίπου την ίδια στρατηγική και μοτίβα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα χωρίς λάθη. Φυσικά θα είναι σημαντική η άμυνά μας, γιατί η Μονακό είναι μία καλή επιθετική ομάδα», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν για την επερχόμενη αντίπαλο του «τριφυλλιού», στην έδρα της οποίας έχει επικρατήσει στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους.
Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός πρόσθεσε για το παιχνίδι: «Το κλειδί θα είναι η άμυνα. Γνωρίζουμε ότι κάποιες φορές παίζουμε εξαιρετικά στην άμυνα, αλλά κάποιες άλλες έχουμε πολλά προβλήματα. Πρέπει να κρατήσουμε την ισορροπία στην άμυνα και επίσης στην επίθεση να βρούμε τις λύσεις».
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- Σλοβενία – Ελλάδα 74-87: Εύκολη νίκη για την Εθνική Παίδων, πρώτος σκόρερ ο Χριστοδούλου (vid)
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442