Απόχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ο Κόντης: «Εύχομαι κάθε επιτυχία» (pic)
Ο Ράφα Μπενίτεθ παρουσιάστηκε ως ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού και ο πρώην πλέον τεχνικός των «πρασίνων», Χρήστος Κόντης, έστειλε μήνυμα για τη συνέχεια, ευχαριστώντας τον σύλλογο.
Ο Παναθηναϊκός και ο Χρήστος Κόντης «τράβηξαν» χωριστούς δρόμους μετά από 1,5 μήνα. Ο Έλληνας τεχνικός έκατσε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στην ήττα με 3-1 από τη Φέγενορντ και πλέον οι «πράσινοι» θα έχουν στο τιμόνι τους τον Ράφα Μπενίτεθ.
Το πρωί του Σαββάτου (25/10), ο Κόντης αποχαιρέτησε την ομάδα μετά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της και ευχήθηκε επιτυχίες για το μέλλον, ενώ ο ίδιος πλέον αλλάζει σελίδα στην καριέρα του, αναζητώντας την επόμενή του πρόκληση.
Το μήνυμα του Χρήστου Κόντη
«Η πορεία μου στον Παναθηναϊκό έφτασε στο τέλος της. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου σε αυτή την περίοδο.
Είμαι ευγνώμων στους παίκτες, στο προσωπικό και σε όλους μέσα στον σύλλογο για την εμπιστοσύνη, τον επαγγελματισμό και τη συνεργασία τους.
Εύχομαι στον Παναθηναϊκό κάθε επιτυχία και μεγάλα επιτεύγματα στο μέλλον.
Τώρα κοιτάζω μπροστά προς νέες ευκαιρίες και προκλήσεις, με την ίδια διάθεση, πάθος και αφοσίωση στη δουλειά μου».
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.