Δεκτό από την UEFA το αίτημα της Φέγενορντ για αλλαγή ώρας του αγώνα με τον Παναθηναϊκό
Η Φέγενορντ ζήτησε να ξεκινήσει το ματς με τους «πράσινους» στις 5.30 μ.μ. επειδή η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας δείχνει ανεμοθύελλα και η UEFA έκανε αποδεκτό το αίτημά της
Αλλαξε η ώρα έναρξης του αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φέγερνορντ στην Ολλανδία για τη League Phase του Europa League. Θα ξεκινήσει την Πέμπτη (23/10) στις 5.30 μ.μ., ώρα Ελλάδας, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί ώρα 7.45 μ.μ. Οι Ολλανδοί, λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών, υπέβαλαν αίτημα στην UEFA για αλλαγή της ώρας του αγώνα και η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία έκανε δεκτό το αίτημά τους.
Η Φέγενορντ ζήτησε να ξεκινήσει ο αγώνας στις 5.30 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) και ο λόγος είναι η πρόβλεψη της μετεωρολογικής υπηρεσίας που δείχνει ανεμοθύελλα μεταξύ 8 μ.μ. και 11 μ.μ., δηλαδή στο διάστημα της αρχικής ώρας του αγώνα. Αρα, οι ακραίες καιρικές συνθήκες μπορούσαν να οδηγήσουν σε διακοπή ή αναβολή του αγώνα για την επόμενη μέρα, κάτι που δεν ήθελαν οι ομάδες.
Αναλυτικά:
«Με απόφαση της η UEFA ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ότι έπειτα από σχετικό αίτημα των ολλανδικών αρχών, ώρα έναρξης του αγώνα Φέγενορντ – Παναθηναϊκός στις 23 Οκτωβρίου ορίζεται στις 16:30 (τοπική ώρα). Το αίτημα προέκυψε λόγω της μετεωρολογικής πρόβλεψης που αναφέρει έντονα καιρικά φαινόμενα στο Ρότερνταμ από τις 7 μ.μ. της Πέμπτης».
Τα πάντα έκανε ο Μπάμπης Κωστούλας στο 2-0 της Μπράιτον επί της Μπέρνλι, «γεμίζοντας» τη στατιστική του στο πρώτο ματς που φόρεσε φανέλα βασικού στην Premier League.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πέτυχε ένα ακόμη χατ τρικ συνεχίζοντας της μοναδικές παραστάσεις του με τη φανέλα της Μπενφίκα και ο πορτογαλικός Τύπος έχει... ξεμείνει από αποθεωτικά σχόλια για τον Έλληνα επιθετικό.
Τρία ματς περιλαμβάνει το «μενού» της Κυριακής που ολοκληρώνει την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL, με το σημαντικότερο να διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο όπου ο Άρης Betsson υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Καρδίτσα ο Παναθηναϊκός.