Μπουντούτσνοστ – Πανιώνιος 91-63: Οι «κυανέρυθροι» σε ελεύθερη πτώση
Μια ακόμη ήττα για τον Πανιώνιο, η τρίτη σε τέσσερις αγώνες, αυτή τη φορά με το «βαρύ» 91-63 στην Ποντγκόριτσα από την Μπουντούτσνοστ για την 4η αγωνιστική του EuroCup.
Μακριά από τον καλό του εαυτό βρέθηκε ο Πανιώνιος, γνωρίζοντας την τρίτη του ήττα σε τέσσερις αγωνιστικές στον Β’ όμιλο του EuroCup. Οι «κυανέρυθροι» ηττήθηκαν με το βαρύ 91-63 από τη Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα, σε ένα παιχνίδι όπου δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο να φανούν ανταγωνιστικοί.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, που πλέον υποχώρησε στο 1-3, παρατάχθηκε χωρίς τον Τζέιλεν Χαντς και εμφάνισε σοβαρά προβλήματα σε άμυνα και επίθεση. Κανένας παίκτης δεν κατάφερε να ξεχωρίσει αισθητά, αν και οι Λούις (13π.), Κρούζερ (12π.), Λούντζης (12π.) και Πάπας (11π.) προσπάθησαν να δώσουν λύσεις. Άλλωστε με 7/29 τρίποντα και 18 λάθη για μόλις 16 ασίστ, οι «κυανέρυθροι» δεν είχαν τύχη…
Αντίθετα, η Μπουντούτσνοστ, η οποία ισορρόπησε το ρεκόρ της σε 2-2, εκμεταλλεύτηκε πλήρως την έδρα της και παρουσίασε επιθετική πολυφωνία με υψηλά ποσοστά τόσο στα δίποντα όσο και στα τρίποντα. Κορυφαίοι για την ομάδα του Μαυροβουνίου ήταν οι Μπουτέιγ (16π.), ΜακΓκί (15π.) και Σουλάιμον (13π.), που έδωσαν τον τόνο σε μια πειστική εμφάνιση.
Με τίποτα δεν... σηκώνει κεφάλι φέτος η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 3-3 στην έδρα της Λιντς, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις και ενώ είχε προηγηθεί 0-2.
Σπουδαία εμφάνιση και μεγάλη νίκη για την Ίντερ με 4-0 επί της εξαιρετικής φέτος Κόμο, με τους «νερατζούρι» να πατούν έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.
Η Μπέτις έκανε το λάθος να προηγηθεί και η Μπαρτσελόνα τη διέλυσε με 5-3 για την έκτη σερί νίκη της και το +4 με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Χατ-τρικ σε 29 λεπτά ο Φεράν Τόρες.