Νέο επεισόδιο στο σίριαλ επιστροφής του Ορμπελίν Πινέδα στο Μεξικό, με δημοσίευμα να αναφέρει πως η Τσίβας εξετάζει την περίπτωσή του μέσου της ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «El Futbolero», αποκαλύπτει την πρόθεση της πρώην ομάδας του να τον φέρει ξανά στη χώρα του, εκεί που, όπως σημειώνει «νιώθει ευτυχισμένος», ενώ γίνεται και αναφορά στην μειωμένη ρήτρα αποδεσμευσής του.
Τι αναφέρουν στο Μεξικό για Πινέδα και Τσίβας
«Η περίοδος του Πινέδα στην Τσίβας ήταν αναμφίβολα σημαντική για την καριέρα του. Ήταν η Τσίβας που πήρε την απόφαση να τον υπογράψει σε ηλικία 19 ετών. Η περίοδος του στην ομάδα ήταν σημαντική, σε σημείο που κέρδισε τα πάντα με τον σύλλογο. Λίγο αργότερα, έκανε τη μεταγραφή του πολλών εκατομμυρίων δολαρίων στην Κρουζ Αζούλ , όπου κατέκτησε επίσης ένα πρωτάθλημα. Έφυγε από τον σύλλογο για να πραγματοποιήσει το όνειρό του να μεταναστεύσει στην Ευρώπη. Τώρα, στα 29 του, γίνεται λόγος για μια πιθανή επιστροφή στο Μεξικό», αναφέρει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει:
«Η Τσίβας αφού βρήκε συνέπεια υπό την τακτική καθοδήγηση του Γκαμπριέλ Μιλίτο, θα προσπαθήσει να επιδιώξει την επιστροφή του Πινέδα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ειδικά τώρα που ο παίκτης έχει πολύ χαμηλότερη ρήτρα αποδέσμευσης από ό,τι είχε τις προηγούμενες περιόδους».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Την Κυριακή, συμπληρώνονται 45 χρόνια από την αποφράδα 8η Φεβρουαρίου 1981 και την τραγωδία της Θύρας 7, όπου έχασαν τη ζωή τους 21 φίλαθλοι και ο Ολυμπιακός τίμησε τη μνήμη τους στο ετήσιο μνημόσυνο.
Κανονικά θα αγωνιστεί στην υπόλοιπη σεζόν των Μιλγουόκι Μπακς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όταν θα επιστρέψει από τον τραυματισμό του, όπως τόνισε ο προπονητής του, Ντοκ Ρίβερς.