Βεζένκοφ: « Εχω χάσει κάτι lay up στη Μαδρίτη, στη Βιτόρια, αλλά… θα μπούνε» (vid)
Μετά τη νίκη επί του Αμαρουσίου ο Σάσα Βεζένκοφ απάντησε για τα χαμένα λέι απ σε Μαδρίτη και Βιτόρια, αλλά τόνισε πως όταν χρειαστεί μέσα στη σεζόν θα μπουν…
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στην ΕΡΤ και στάθηκε στα χαμένα λέι απ του και στη Μαδρίτη και στη Βιτόρια, τονίζοντας παράλληλα πως θα μπουν στη συνέχεια της χρονιάς.
Αναλυτικά όσα είπε ο Βεζένκοφ:
«Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεχτήκαμε πολλούς πόντους από ομάδα που έχει καλούς σκόρερ. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα και πετύχαμε πολλούς πόντους, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, πολλές προπονήσεις δεν υπάρχουν και πρέπει να δίνουμε το καλύτερο δυνατό.
Όλες οι ομάδες έχουν δυναμώσει, εμείς κοιτάμε τον στόχο μας. Πρώτα έχουμε την Ντουμπάι BC και μετά τον Παναθηναϊκό. Και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουμε τα δικά μας προβλήματα, είναι αρχή της χρονιάς, δεν κρίνει κάτι, αλλά κάθε ομάδα θέλει να κερδίσει αυτό το ντέρμπι», ανέφερε.
Για το ντεμπούτο του Φρανκ Νιλικίνα: «Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Φρανκ να ενταχθεί στην ομάδα. Έχουμε ένα βαθύ ρόστερ, όλα τα παιδιά μπορούν να αντεπεξέλθουν, κοιτάμε μέρα-μέρα, δεν επιτρέπεται να κοιτάς πιο μακριά. Δεν θα δούμε κάτι τόσο διαφορετικό, έχουμε παίκτες με μεγαλύτερη αθλητικότητα, να βρούμε τη χημεία μας και να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα».
Για τα χαμένα λέι απ του στα τελευταία ματς: «Καλά έχω χάσει κάτι lay up στη Μαδρίτη, στη Βιτόρια, αλλά θα μπούνε».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Ο Λανουά δεν εμφανίστηκε ούτε στους ρέφερι για να αναλύσει αν ο Νορβηγός διαιτητής Σάγκι έπρεπε να ακυρώσει το γκολ του Αρη κατά της ΑΕΚ, με φάουλ-εφεύρεση. Η επιβεβαίωση ότι έκανε δημόσιες σχέσεις