Ο Βασίλιε Μίτσιτς έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στη Χάποελ Τελ Αβίβ και τη Euroleague, με την ομάδα του να μετράει 2/2 και να είναι στην κορυφή της βαθμολογίας μετά την πρώτη «διαβαολοβδομάδα» της σεζόν και τις νίκες κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Εφές.
Ο Σέρβος γκαρντ της Χάποελ μίλησε στην κάμερα του «S Sport» της Τουρκίας για το ότι πήγε στο NBA ως MVP της Ευρωλίγκας, όπως και οι Σάσα Βεζένκοφ και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις και τόνισε ότι χρειάστηκε να κερδίσουν τον σεβασμό με τα συμβόλαια που είχαν.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσιτς για τον Βεζένκοφ και το ΝΒΑ:
«Πρώτα από όλα, εγώ και ο Σάσα φύγαμε αργά. Πρέπει να κερδίσεις τον σεβασμό πριν πας στο NBA. Νομίζω ότι και ο Σάσα και εγώ, το δείξαμε αυτό, με τα συμβόλαια που αποκτήσαμε. Το συμβόλαιό μου, ήταν πολύτιμο. Αλλά οι ομάδες μας, δεν μας ταίριαζαν. Νομίζω ότι ο Νάιτζελ είναι παρόμοιος με εμάς. Έχει αποδείξει ότι είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρωλίγκα και πήγε εκεί αργά. Αν η ομάδα στην οποία βρίσκεται, είναι μια καλή επιλογή, το συμβόλαιο δεν έχει σημασία. Ο Νάιτζελ αξίζει τα πάντα. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός παίκτης».
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Η Ντόρτμουντ είχε εύκολο έργο απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης επικρατώντας με 3-0, ενώ η Μάιντς πήρε τεράστια νίκη με 2-1 επί της Χάιντενχαϊμ ξεφεύγοντας από τον πάτο της βαθμολογίας.