Η νέα σεζόν της Euroleague είναι μόλις οκτώ ημέρες μακριά, με τον Βασίλιε Μίτσιτς, να αποκαλύπτει τις εκτιμήσεις του για την φετινή σεζόν.
Ο Μίτσιτς δεν δίστασε να τοποθετήσει την νέα του ομάδα στην κορυφή, παρά το γεγονός ότι αυτή θα είναι η «παρθενική» εμφάνιση της Χάποελ Τελ Αβίβ στην Euroleague.
Στην συνέχεια ο Σέρβος γκαρντ , έδωσε τη δεύτερη θέση στον Ολυμπιακό και την τρίτη στον Παναθηναϊκό, ενώ την πρώην ομάδα του, Αναντολού Εφές, την«βλέπει» στην τέταρτη θέση της κατάταξης, ένω η επιλογή του να βάλει την Μακάμπι Τελ Αβίβ κοντά στο τέλος της λίστας προκάλεσε επίσης αίσθηση.
Το βίντεο της Euroleague με τις προβλέψεις του Μίτσιτς
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ του Ολυμπιακού και ο Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού συμπεριλήφθηκαν στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα της χρονιάς, όπως ανακοίνωσε η Euroleague.
Ρεπορτάζ της μεγαλύτερης ιταλικής εφημερίδας αναφέρει ότι ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι ανοιχτός στο να αναλάβει την Εθνική Ιταλίας, ακόμη και από τη νέα σεζόν!
Τα τριετή πρότζεκτ που ανέλαβε ο Ράφα Μπενίτεθ στην Έβερτον και στη Θέλτα απέτυχαν με κρότο και τώρα παίρνει την ίδια τροπή η δουλειά του στον Παναθηναϊκό.