ΔΕΘ: Τετ α τετ Φάμελλου-Δούκα στο συλλαλητήριο – «Αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης τελειώνουν την αυτοδιοίκηση»
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Φάμελλος στον Χάρη Δούκα, όταν συναντήθηκαν στην πορεία έξω από το Βελλίδειο, όπου μιλάει ο κ. Μητσοτάκης, στην 89η ΔΕΘ, «πρέπει να δυναμώσει η φωνή της αυτοδιοίκησης»
Ο Σωκράτης Φάμελλος και ο Χάρης Δούκας συναντήθηκαν στην πορεία που πραγματοποιείται έξω το συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης», όπου μιλά ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της 89ης ΔΕΘ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ δήλωσε την στήριξή του στην προσπάθεια που κάνει ο Χάρης Δούκας στην Δήμο Αθηναίων και στην ΚΕΔΕ.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Φάμελλος, «αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης τελειώνουν την αυτοδιοίκηση. Πρέπει να δυναμώσει η φωνή της».
Υπενθυμίζεται ότι το κεντρικό σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ στην 89η ΔΕΘ «Προοδευτική Ελλάδα» έχει και προγραμματικό περιεχόμενο και συνέργειες, αλλά και συμμαχίες.
- Κουτλουάι: «Δεν κατάλαβα γιατί ο Όσμαν πήγε στον ΠΑΟΚ» (vid)
- Στο Κρεμλίνο η ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας – Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
- Κούβα: Ιστιοφόρο ισπανικής ΜΚΟ έφτασε με ανθρωπιστική βοήθεια
- Μπορεί η AI να «εφεύρει» ένα σπάνιο πουλί;
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη σορό που βρέθηκε σε βαλίτσα – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Φοβερά λόγια του Φεράν Τόρες: «Το γκολ το έβαλαν 47 εκατομμύρια Ισπανοί όχι εγώ»
- Κύπρος: 52 χρόνια μετά οι μνήμες παλεύουν να μείνουν ζωντανές
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 2 νεκροί, 42 τραυματίες σε αεροπορικό βομβαρδισμό της Ρωσίας στη Ζαπορίζια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442