Ο Φώτης Ιωαννίδης ανακοινώθηκε κι επίσημα από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με τον Έλληνα επιθετικό να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό και η Ελένη Βουλγαράκη δεν γινόταν να μην ευχηθεί στον 25χρονο φορ για το νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.
Ο Ιωαννίδης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2030 και έγινε η ακριβότερη πώληση στην ιστορία του Παναθηναϊκού, φέρνοντας στα ταμεία του συλλόγου το ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για μπόνους 3 εκατομμυρίων σε επίτευξη στόχων.
Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση, η αγαπημένη του Φώτη Ιωαννίδη, Ελένη Βουλγαράκη έστειλε ένα ένθερμο μήνυμα στήριξης μέσω των social media.
«Είμαι η μεγαλύτερη οπαδός σου. Λάμψε Φώτη. Πάντα και για πάντα θα είμαι στο πλευρό σου», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Δείτε την ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη:
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.