Ανεγκέφαλος θεατής εκτόξευσε δονητή στο παρκέ σε αγώνα WNBA – Σοκ και οργή από τις παίκτριες (vid)
Σκηνές ντροπής εκτυλίχθηκαν στον αγώνα WNBA Ατλάντα Ντριμ – Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις, όταν θεατής πέταξε δονητή στο παρκέ.
Ένα εξοργιστικό και σεξιστικό περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα του WNBA ανάμεσα στις Ατλάντα Ντριμ και τις Γκόλντεν Στέιτ Βάλκιρις, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων και αγανάκτησης.
Η αναμέτρηση, που διεξήχθη στην Ατλάντα τα ξημερώματα της Τετάρτης (30 Ιουλίου), στιγματίστηκε από την απαράδεκτη πράξη ενός ανεύθυνου και προκλητικού θεατή.
Με το σκορ ισόπαλο (75-75) και μόλις ένα λεπτό να απομένει για τη λήξη, ένας θεατής, σε μια απερίγραπτα προσβλητική κίνηση, εκτόξευσε έναν… δονητή με δύναμη προς το παρκέ, παραλίγο να τραυματίσει την παίκτρια της Γκόλντεν Στέιτ, Βερόνικα Μπάρτον, τη στιγμή που είχε την κατοχή της μπάλας.
Η ενέργειά του προκάλεσε σοκ στις παίκτριες και ανάγκασε τους διαιτητές να διακόψουν προσωρινά τον αγώνα.
Το σχετικό βίντεο στο WNBA:
Ain’t no way…cmon man. Dumbass fan…broadcast actually showed the object that was thrown. I’m keeping this pg ? pic.twitter.com/7pTJgQ5Uuk
— ericaf455 (@ericaf455) July 30, 2025
Η συγκεκριμένη πράξη δεν είναι απλώς ανάρμοστη – είναι ξεκάθαρα σεξιστική. Η ρίψη ενός αντικειμένου που σχετίζεται με την ερωτική πράξη, σε έναν χώρο όπου γυναίκες αθλήτριες αγωνίζονται επαγγελματικά, δεν είναι απλώς «πρόκληση» ή «πλάκα». Πρόκειται για μια απόπειρα γελοιοποίησης, απαξίωσης και σεξουαλικοποίησης των γυναικών μέσα σε ένα αθλητικό περιβάλλον που απαιτεί σεβασμό, επαγγελματισμό και ισότητα.
Οι παίκτριες και οι προπονητές δήλωσαν εξοργισμένοι, ενώ οι αρχές του γηπέδου εντόπισαν και απομάκρυναν τον υπαίτιο.
Παρά την αναστάτωση, η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ διατήρησε την ψυχραιμία της και χάρη σε ένα κρίσιμο καλάθι της Σεσίλια Ζανταλασίνι στα τελευταία δευτερόλεπτα, επικράτησε με 77-75.
- Ο «αρεστός» Κολόμπο, ο Σότσα, το σκάνδαλο «Frode Sportiva» και το Champions League…
- ΑΕΚ – Άρης Betsson 87-81: Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0 η Ένωση
- H ομάδα πόλο του Ολυμπιακού επέστρεψε εκεί που ανήκει
- «Το όνομα του Κολόμπο εμφανίστηκε στο σκάνδαλο διαιτησίας που συγκλονίζει το ιταλικό ποδόσφαιρο»
- Αυτή είναι η πρόταση της Γιουνάιτεντ στον Κάρικ
- Ιταλία: Προπονητής της χρονιάς ο Πρίφτης (pic)
- Δεύτερη φορά που αποκλείεται στα playoffs ομάδα του Ματίας Λεσόρ από 0-2!
- Μια νίκη προσφέρει μια… άλλη χρονιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 14.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-kostas-exarhos-144474017-10676751-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442