Προπονητής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Νίκολιτς σύμφωνα με τους Σέρβους. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Mozzartsport» κάνει λόγο για οριστικό deal των δύο πλευρών, με τις ανακοινώσεις να έρχονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο 45χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με την Ένωση και θα φέρει μαζί του τους βοηθούς του Ραντόγιε Σμίλιανιτς και Αλεξάντερ Ρόγκιτς, αλλά και τον γυμναστή του, Γκόραν Μπάσαριτς.
Πληρώνει τη ρήτρα
Τέλος, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως η ΑΕΚ θα πληρώσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη ρήτρα των 600.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Νίκολιτς. Όπως φαίνεται λοιπόν, η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα μπουν και οι υπογραφές.
LIVE: Άρης – Παναιτωλικός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Παναιτωλικός για τα πλέι-οφ του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Βαγγέλης Παυλίδης πριν τον ημιτελικό του πορτογαλικού League Cup και μετά την καταπληκτική χρονιά που κάνει δήλωσε έτοιμος να κατακτήσει τίτλους με τη φανέλα της Μπενφίκα.