Προπονητής της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Μάρκο Νίκολιτς σύμφωνα με τους Σέρβους. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Mozzartsport» κάνει λόγο για οριστικό deal των δύο πλευρών, με τις ανακοινώσεις να έρχονται μέσα στην επόμενη εβδομάδα.
Οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο 45χρονος τεχνικός θα υπογράψει συμβόλαιο δύο χρόνων με την Ένωση και θα φέρει μαζί του τους βοηθούς του Ραντόγιε Σμίλιανιτς και Αλεξάντερ Ρόγκιτς, αλλά και τον γυμναστή του, Γκόραν Μπάσαριτς.
Πληρώνει τη ρήτρα
Τέλος, στο δημοσίευμα σημειώνεται πως η ΑΕΚ θα πληρώσει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας τη ρήτρα των 600.000 ευρώ για να κάνει δικό της τον Νίκολιτς. Όπως φαίνεται λοιπόν, η υπόθεση έχει μπει στην τελική ευθεία και σύντομα θα μπουν και οι υπογραφές.
Μηνύματα με ψέματα προς τους διαιτητές από συγκεκριμένα κέντρα για επίμαχες φάσεις καθώς παρουσιάζουν την εκπαίδευση της ΚΕΔ όπως τους βολεύει. Διαβάστε για το θέατρο του παραλόγου
To transfermarkt παρουσιάζει τους 10 πιο ακριβούς ποδοσφαιριστές της Premier League, το συμβόλαιο των οποίων εκπνέει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Κονατέ, Μπερνάρντο Σίλβα, Μπισουμά κι ακόμη 7.