Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Χαποέλ Τελ Αβίβ: «Στο στόχαστρο οι Γκρέι και Κάρτερ»

Χαποέλ Τελ Αβίβ: «Στο στόχαστρο οι Γκρέι και Κάρτερ»

Η Χαποέλ Τελ Αβίβ μετά το φημολογούμενο μεταγραφικό «μπαμ» με τον Ελάιτζα Μπράιαντ, έχει στα ραντάρ της και τους Ραϊκουάν Γκρέι και Τάισον Κάρτερ, σύμφωνα με μέσο του εξωτερικού.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός καλά κρατεί για τις ομάδες εν όψει της νέας σεζόν. Η Χαποέλ Τελ Αβίβ πέρα από το μεγάλο «μπαμ» που φημολογείται ότι θέλει να κάνει με τον Ελάιτζα Μπράιαντ, έχει βάλει στο στόχαστρο της και τους Ραϊκουάν Γκρέι της ΑΕΚ και Τάισον Κάρτερ της Ουνικάχα Μάλαγα.

Όπως υποστηρίζει το «Sportando», η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θέλει να κάνει δικούς της δύο παίκτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις στη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Basketball Champions League για να «δέσει» το ρόστερ της για τη χρονιά που έρχεται.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Ραϊκουάν Γκρέι, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της Ένωσης στο BCL σημείωσε 9.3 πόντους, 3.9 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ, ανά μέσο όρο. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Αμερικανός σέντερ είχε 10.7 πόντους, 5.2 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ σε 26 παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα του ιταλικού μέσου, οι δύο προαναφερθέντες παίκτες έχουν ήδη κλείσει τη συμφωνία τους με την ομάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο