Μετά τις αποχωρήσεις των Ζέκα, Ρούμπεν Πέρεθ και Μπαρτ Σένγκεφελντ, σειρά στις αποχωρήσεις από τον Παναθηναϊκός πήρε ο Γουίλιαν Αράο.
Οι Πράσινοι, μέσω σχετικής τους ανάρτησης στους λογαριασμούς τους στα σόσιαλ μίντια γνωστοποίησαν πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.
«Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας σου. Σε ευχαριστούμε για τον χρόνο που πέρασες στον Παναθηναϊκό», έγραψαν χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» στην ανάρτησή τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αράο αγωνίστηκε 84 φορές με την πράσινη φανέλα, σκοράροντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας τέσσερις ασίστ, ενώ το 2024 κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.