Ο Ολυμπιακός κατέκτησε και μαθηματικά τη φετινή Superleague, μετά τη νίκη του επί της ΑΕΚ, με τον Ροντινέι να είναι πρωταγωνιστής τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο Βραζιλιάνος αφού έδωσε μυθικό… σόου στα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης», το πρόγραμμα είχε και συνέχεια.
Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος «ερυθρόλευκος» βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά η Δέσποινα Βανδή και δεν δίστασε να ανέβει στην πίστα και να κάνει… ντουέτο με την Ελληνίδα ερμηνεύτρια.
Ο Ροντινέι τραγούδησε σε άπταιστα ελληνικά την «Πανσέληνο», γνωστό τραγούδι της Βανδή, μαζί με την ίδια την τραγουδίστρια, με τους θαμώνες στο κέντρο διασκέδασης να τον απωθεώνουν και την ίδια την ερμηνεύτρια να μοιάζει έκπληκτη με τον Βραζιλιάνο που ήξερε… απέξω τους στίχους του κομματιού της.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.