Η κόρη του Ροντινέι… ξυπνάει με τον ύμνο του Ολυμπιακού (vid)
Η μικρούλα της οικογένειας Ροντινέι διαπαιδαγωγείται όπως πρέπει: με Ολυμπιακό και τον ύμνο της ομάδας, τον οποίο ακούει -και τραγουδάει- ευλαβικά κάθε πρωί πριν το σχολείο!
Η αγάπη του Ροντινέι για τον Ολυμπιακό δεν κρύβεται. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και εκ των αρχηγών της ομάδας έχει δεθεί με τον σύλλογο και τον κόσμο του και οι «ερυθρόλευκοι» είναι πια κομμάτι της ζωής του και εκτός γηπέδου.
Το ίδιο συμβαίνει φυσικά και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, όπως με τη μικρή του κορούλα. Το παιδί… μαθαίνει γράμματα και μιλάει ελληνικά, ενώ φυσικά ήδη… παρακολουθεί Ολυμπιακό. Όπως άλλωστε φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε η σύντροφος του Βραζιλιάνου, τα παραπάνω συνδυάζονται άψογα από την μικρή, αφού ήδη μπορεί και τραγουδά τον ύμνο των «ερυθρόλευκων». Και το κάνει κάθε πρωί, πριν ξεκινήσει το σχολείο!
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:
«Κάθε μέρα στο δρόμο για το σχολείο πρέπει να της βάλω τον ύμνο της ομάδας της», εξήγησε η σύζυγος του Ρόντι στο σχετικό στόρι που ανέβασε!
- Μίλνερ: Τέλος εποχής για τον άνθρωπο – ρεκόρ της Premier League
- Την Τρίτη η κηδεία του Μάριου Οικονόμου – Τι ερευνούν οι Αρχές
- Ολυμπιακός: Ο Ντόρσεϊ και τα πλάνα του Μπαρτζώκα ενόψει του πρώτου τελικού
- Η Παρί Σεν Ζερμέν «δένει» τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο της μετά τα δύο σερί Champions League
- Πρόστιμο στον Ντάνιελ Βαγιέχο από το Roland Garros για σεξιστικό σχόλιο
- Ο Γκουαρντιόλα είπε «όχι» στον Μπέκαμ
- Ξέφυγε η κατάσταση στην παρέλαση της Άρσεναλ: Επεισόδια, μαχαιρώματα και συλλήψεις
- UEFA για Οικονόμου: «Οι σκέψεις μας σε όσους είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 02.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-chetan-jawale-65299-12024049-1-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442