Πίτερς: «Να επιστρέψουμε σε αυτό που μας έκανε πρώτους»
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για το ματς του Ολυμπιακού με την Άλμπα και τις ιδιαιτερότητές του, τονίζοντας παράλληλα ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.
Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άλμπα Βερολίνου για την 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να επιστρέψουν στις νίκες.
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις ιδιαιτερότητες που θα έχει το παιχνίδι με τους Γερμανούς τονίζοντας ότι το πιο σημαντικό θα είναι ο ρυθμός του αγώνα και η ενέργεια που θα πρέπει να βγάλουν οι «ερυθρόλευκοι» στο παρκέ.
Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Άλεκ Πίτερς:
Για το ματς με την Άλμπα: «Να επιστρέψουμε σε αυτό που μας έκανε πρώτους στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Είτε πάρουμε την πρώτη θέση, είτε τη δεύτερη θέση, είτε οτιδήποτε άλλο, πρέπει να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Ευρωλίγκα, και αυτό είναι κάτι που θέλουμε να αλλάξει στο τέλος, στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, σε αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια, και αυτό ξεκινάει αύριο»
Για τις ιδιαιτερότητες του αγώνα: «Νομίζω ο ρυθμός του αγώνα. Δεν μπορούμε να βγούμε νωθροί, πρέπει να βγάλουμε το δικό μας μπάσκετ. Αισθάνομαι ότι δεν το κάναμε αυτό πολύ καλά στα τελευταία παιχνίδια. Οπότε η ενέργεια πρέπει να είναι εκεί, η σκληρότητα. Όλα όσα είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς πρέπει να είναι εκεί».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.