Ο Λάντο Νόρις και η -πρωταθλήτρια κατασκευαστών- McLaren συνεχίζουν από εκεί που… σταμάτησαν το 2024, καθώς πανηγύρισαν σήμερα (15/3) την πρώτη pole position της νέας σεζόν στη Formula 1.
Ο Βρετανός οδηγός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά για το αυριανό (16/3) γκραν πρι της Αυστραλίας, με το οποίο θα ανοίξει στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης η «αυλαία» του πρωταθλήματος για το 2025. Ο Νόρις «γύρισε» την πίστα σε 1:15.096 και πανηγύρισε την 10η pole position στην καριέρα του.
O Nόρις «κλείδωσε» την πρωτιά στο grid
Έτσι η McLaren «κλείδωσε» την πρώτη σειρά της εκκίνησης, καθώς πλάι στον Νόρις θα βρίσκεται ο Αυστραλός «ομόσταυλός» του, Όσκαρ Πιάστρι, ο οποίος ήταν 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός.
Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο κάτοχος του τίτλου και τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, και ο Τζορτζ Ράσελ με Mercedes. Από την πλευρά του, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, στα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά της καριέρας του με τη Ferrari κατετάγη όγδοος.
Ο ΠΑΟΚ πήγε να κάνει την ανατροπή του αιώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, με επιμέρους 31-12, ωστόσο οι πράσινοι επικράτησαν με 74-69 στο Παλατάκι για την 15η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Το Μαρόκο «φλερτάρει» τον Ινιέστα για ρόλο-κλειδί στο φιλόδοξο ποδοσφαιρικό του σχέδιο - Ο Καταλανός τεχνικός βρίσκεται στο Ραμπάτ ως προσκεκλημένος της ομοσπονδίας
Ξεκάθαρη εικόνα διαμορφώθηκε στην κορυφή του Νοτίου ομίλου της Super League 2, καθώς η Καλαμάτα εκμεταλεύθηκε την γκέλα του Πανιωνίου με την Ελλάδα Σύρου