Ο Λάντο Νόρις και η -πρωταθλήτρια κατασκευαστών- McLaren συνεχίζουν από εκεί που… σταμάτησαν το 2024, καθώς πανηγύρισαν σήμερα (15/3) την πρώτη pole position της νέας σεζόν στη Formula 1.
Ο Βρετανός οδηγός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στα επίσημα δοκιμαστικά για το αυριανό (16/3) γκραν πρι της Αυστραλίας, με το οποίο θα ανοίξει στο Άλμπερτ Παρκ της Μελβούρνης η «αυλαία» του πρωταθλήματος για το 2025. Ο Νόρις «γύρισε» την πίστα σε 1:15.096 και πανηγύρισε την 10η pole position στην καριέρα του.
O Nόρις «κλείδωσε» την πρωτιά στο grid
Έτσι η McLaren «κλείδωσε» την πρώτη σειρά της εκκίνησης, καθώς πλάι στον Νόρις θα βρίσκεται ο Αυστραλός «ομόσταυλός» του, Όσκαρ Πιάστρι, ο οποίος ήταν 84 χιλιοστά του δευτερολέπτου πιο αργός.
Στην δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα βρίσκονται ο κάτοχος του τίτλου και τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, και ο Τζορτζ Ράσελ με Mercedes. Από την πλευρά του, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής, Λιούις Χάμιλτον, στα πρώτα επίσημα δοκιμαστικά της καριέρας του με τη Ferrari κατετάγη όγδοος.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League την Τετάρτη (8/4), καθώς επίσης και όλα τα τέρματα της φάσης των «8» - Αποτελέσματα και πρόγραμμα.
Αλμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League για την Ατλέτικο που επικράτησε με 2-0 στο «Καμπ Νου» της Μπαρτσελόνα που έμεινε με δέκα παίκτες στο 44'
Στους τελικούς του FIBA Europe Cup για 2η δεύτερη σερί χρονιά ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέστη «γλυκιά» ήττα με 89-85 στη Μούρθια κι έτσι υπερασπίστηκε το +6 του πρώτου αγώνα. Αντίπαλός του και πάλι η Μπιλμπάο