Σεισμοί στις Κυκλάδες: Χωρίς τέλος η σεισμική δραστηριότητα -Οι κάτοικοι πρέπει να οπλιστούν με υπομονή
Συνεχίζονται οι σεισμοί στις Κυκλάδες με τους επιστήμονες να να προειδοποιούν ότι το φαινόμενο θα διαρκέσει για καιρό - Κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε Σαντορίνη, Αμοργό και Ανάφη και Ιο
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.