Σεισμοί στις Κυκλάδες: Πάνω από 15.300 σύμφωνα με το ΕΚΠΑ – Τι σημαίνει η παραμόρφωση της Καλντέρας;
Δεν έχουν τέλος οι σεισμοί στις Κυκλάδες - Παράταση πήραν όλα τα έκτακτα μέτρα, ενώ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης κηρύχθηκε η Αμοργός.
Στον «χορό» των Ρίχτερ βρέθηκαν για μία ακόμα ημέρα η Σαντορίνη και η Αμοργός, καθώς οι σεισμοί στις Κυκλάδες συνεχίστηκαν.
Δεκάδες σεισμικές δονήσεις αναστάτωσαν για ένα ακόμα 24ωρο τους κατοίκους των Κυκλάδων, με τους επιστήμονες να καταγράφουν ως ισχυρότερες τις δονήσεις των 5 Ρίχτερ που έγιναν στις 03:14 τα ξημερώματα της Τετάρτης και 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκαν στις 10:30 το πρωί.
Παράλληλα, σύμφωνα με το ΕΚΠΑ από τις 26 Ιανουαρίου έως και τις 10 Φεβρουαρίου έχουν καταγραφεί πάνω από 15.300 σεισμοί στην περιοχή.
Το in καλύπτει από την πρώτη στιγμή όλες τις εξελίξεις, διαβάστε για όσα προηγήθηκαν εδώ.
Όλα όσα συμβαίνουν
- Αλβανία: Επεισόδια σε αντικυβερνητική διαδήλωση κατά της διαφθοράς στα Τίρανα
- Τραμπ: Θα ήταν σοφό για τον Μαδούρο να φύγει – Μαδούρο: Θα τα πήγαινε καλύτερα ο Τραμπ αν κοιτούσε τη χώρα του
- Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει όλα τα μεγάλα υπεράκτια έργα αιολικής ενέργειας, για «λόγους εθνικής ασφαλείας»
- Κολομβία: Drones θα ψεκάσουν με γλυφοσάτη φυτείες κόκας, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Ουκρανία: Νέα ρωσική επίθεση στην Οδησσό – Στο στόχαστρο πλοίο και λιμενικές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Αν ταξιδέψετε…
- Στο στόχαστρο η Binance για λειτουργία ύποπτων λογαριασμών
- Γιατί οι επενδυτές ποντάρουν στην πυρηνική σύντηξη ενώ παραμένει ακατόρθωτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 23.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/samuel-quek-1YzWh7ZrJlA-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442