Όργιο παραπληροφόρησης από τον ΣΚΑΪ για Σάββα Παντελίδη
Ο συνέταιρος του Σάββα Παντελίδη, Σπύρος Μητρόπουλος ξεκαθάρισε τα πράγματα με ανάρτηση στο διαδίκτυο, βάζοντας τέλος στο όργιο παραπληροφόρησης του ΣΚΑΪ
Η κατάσταση έχει φτάσει στον πάτο και υπάρχουν στιγμές που πραγματικά απορεί κάποιος με το… όργιο παραπληροφόρησης από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα όσα προβλήθηκαν χθες στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, αναφορικά με εισβολή κουκουλοφόρων σε καφέ – εστιατόριο του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης, Σάββα Παντελίδη στον Πειραιά.
Και ειπώθηκαν πράγματα που ξεπερνούν κάθε όριο χυδαιότητας, βασιζόμενα σε πληροφορίες του Κυριάκου Θωμαΐδη. Ειπώθηκε ότι τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στον επαγγελματικό χώρο που διατηρεί ο Σάββας Παντελίδης, ότι απείλησαν τον συνέταιρο του και προκάλεσαν ζημιές, αποδίδοντας το στην «μαφία του ποδοσφαίρου».
Αυτό όμως που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι ο εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού και συνέταιρος του Σάββα Παντελίδη διέψευσε πως υπήρξε σοβαρό συμβάν και ζημιές στην επιχείρηση το βράδυ της Κυριακής.
Θα πρέπει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Σπύρος Μητρόπουλος έκανε ανάρτηση σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, τονίζοντας πως ο κόσμος δεν πρέπει να πιστεύει ότι διαβάζει.
Δήλωσε μάλιστα κατηγορηματικά πως δεν υπάρχει τίποτα απ’ όσα αναπαρήχθησαν από διάφορα μέσα περί «υποκινούμενης ενέργειας από κάποια ποδοσφαιρική ομάδα».
Αναλυτικά όσα έγραψε ο Σπύρος Μητρόπουλος:
«Διαβάζω από το πρωί άρθρα από ειδησεογραφικές ιστοσελίδες αναφορικά με ένα συμβάν που έλαβε χώρα εχθές το βράδυ στην επιχείρησή μου κι επειδή έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα θα ήθελα να τοποθετηθώ.
Στα περισσότερα άρθρα αναφέρεται ξεκάθαρα ότι απειλήθηκα, γεγονός που δεν ισχύει. Δε βρισκόμουν στο μαγαζί εκείνη την ώρα.
Επίσης, οπαδικά συνθήματα δεν ακούστηκαν από κανέναν όπως με διαβεβαίωσαν και οι υπάλληλοι μου οι οποίοι ήταν και αυτόπτεις μάρτυρες.
Κατηγορηματικά δηλώνω ότι δεν υπάρχει τίποτα -τόσο στο υλικό των καμερών ασφαλείας, όσο και στις καταθέσεις των εργαζομένων που ήταν παρόντες- που να αποδεικνύει πως υπήρξε υποκινούμενη ενέργεια από κάποια ποδοσφαιρική ομάδα.
Επιπλέον, στις ειδήσεις υπονοείται πως έγιναν ζημιές κι επηρεάστηκε η λειτουργία της επιχείρησης, γεγονός που μπορεί να διαψευθεί από τα χτεσινά stories. Το party διεξήχθη κανονικά και με πολύ κόσμο!!!
Μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε χωρίς να το έχετε εξακριβώσει.!!!»
- Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ Φόρεστ 1-2: Μεγάλη νίκη για τους «Reds» με ανατροπή! (vid)
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τις ήττες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού
- Λουτσέσκου: «Μας έλειψε το καθαρό μυαλό, το παιχνίδι έπρεπε να λήξει 5-1»
- Η Σκωτία κάνει αργία για να… ξενυχτήσει στο Μουντιάλ
- Παναθηναϊκός – Αρμάνι 74-87: Νέα κακή εμφάνιση και νέα εντός έδρας ήττα για τους «πράσινους» (vid)
- Γιασικεβίτσιους: «Μόνο στον Πειραιά στάζει, στην Κωνσταντινούπολη όχι» (vid)
- Μανρέσα – Άρης Betsson 113-99: Δεν έπαιξε άμυνα και το πλήρωσε… (vid)
- Οριστικό: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 07.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/diego-ph-ERDe79VhS1o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442