Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 92-89 της Εφές, για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με ένα από τα στιγμιότυπα της βραδιάς να είναι το… αυτοκαλάθι του Σάσα Βεζένκοφ, στην τρίτη περίοδο της αναμέτρησης.
Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, όπως συνηθίζει μετά από αγώνες, είπε την καθιερωμένη καλημέρα της, τρολάροντας τον Βούλγαρο φόργουορντ με μια φοβερή ατάκα, για το καλάθι που πέτυχε στην λάθος μεριά του παρκέ.
«Καλημέρα! Το ίδιο συναίσθημα έχεις όταν στέλνεις λάθος μήνυμα στο λάθος τσατ», είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο της άτυχης στιγμής του Βεζένκοφ, στην χτεσινοβραδινή αναμέτρηση. Πάντως ο Βεζένκοφ δεν έδειξε να επηρεάζεται, αφού ολοκλήρωσε το ματς με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ (8/11 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/6 βολές, 1 ασίστ και 1 λάθος), οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» σε ακόμη μία σημαντική νίκη.
Με τον Τι Τζέι Σορτς να πραγματοποιεί την καλύτερή του εμφάνιση φέτος, ο Παναθηναϊκός νίκησε 87-79 τη Μονακό και εξασφάλισε τη θέση του στα playoffs της Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει τη Βαλένθια!
Οπως αποκάλυψε η πρόεδρος της Ισπανικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Ελίσα Αγκιλάρ: «Όταν λέμε ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από μια απλή διοργάνωση, το εννοούμε»
LIVE: Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές. Παρακολουθήστε live στις 22:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης – Αλαβές για την 33η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από Novasports 1.