Ο Ολυμπιακός έχει την υπέροχη και τον έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την Καραμπάγκ στο «Γ Καραϊσκάκης», για την 8η και τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Στο 22’ χάθηκε μια καλή ευκαιρία για τους Πειραιώτες. Ο Κωστούλας πήρε την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, αλλά ο Κοχάλσκι απομάκρυνε σε κόρνερ.
Υπενθυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι είχαν απειλήσει στο 10ο λεπτό με κεφαλιά – ψαράκι του Ελ Κααμπί, μετά από σέντρα του Κρίστοφερ Βέλντε από αριστερά, αλλά ο τερματοφύλακας της Καραμπάγκ είχε αποκρούσει την προσπάθεια του Μαροκινού επιθετικού του Ολυμπιακού.
Η παράσταση Ήμερη – Η Ανατομία μιας Πτώσης, εμπνευσμένη από το έργο, τη ζωή και τη φιλοσοφία του κορυφαίου Ρώσου συγγραφέα, επιχειρεί μια σύγχρονη, εσωτερική ανάγνωση πάνω στην έννοια της πτώσης — σωματικής, ηθικής και υπαρξιακής.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.