«Έσπασε» το αήττητο της Κηφισιάς ο Πανιώνιος (2-0) – Εύκολη νίκη για την Καλαμάτα (2-0, vids)
Ο Πανιώνιος νίκησε με 2-0 την Κηφισιά και έδωσε την ευκαιρία στην Καλαμάτα να την πλησιάσει στους δύο πόντους με το 2-0 επί του Αστέρα Aktor Β’.
«Φωτιά» στον Νότιο όμιλο της Super League 2 έβαλε ο Πανιώνιος που μία αγωνιστική πριν το τέλος της κανινικής περιόδου επικράτησε με 2-0 της πρωτοπόρου Κηφισιάς. Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο ήταν αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα και μετά από αυτό το αποτέλεσμα είδε την Καλαμάτα να την πλησιάζει στους δύο βαθμούς αφού νίκησε με 2-0 τον Αστέρα Aktor Β’.
Ο Γιάκοβλεφ στο 3′ και ο Φελίσιο στο 88′ πέτυχαν τα δύο γκολ της ομάδας της Νέας Σμύρνης που είναι πλέον στο -8 από την κορυφή και ελπίζει, με δεδομένο ότι στα πλέι οφ οι βαθμοί διαιρούνται.
Ο Γρίβας στο 7′ και ο Παμλίδης στο 20′ πέτυχαν τα δύο γκολ της Καλαμάτας στο παιχνίδι με τους Αρκάδες.
Σημαντική νίκη με 3-2 (54΄ Μανουσάκης, 62΄ Παπαδόπουλος, 83΄ Κυριακίδης – 22΄ Αλεξόπουλος, 59΄ Μούντριχας) επί της Ηλιούπολης σημείωσαν και τα Χανιά, που καίγονταν για βαθμούς για να σώσουν την κατηγορία.
Ανάλογο σκηνικό και στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης», με το Αιγάλεω να περιμένει την ΑΕΚ Β’. Στα δυτικά προάστια, Αιγάλεω και ΑΕΚ Β έμειναν στο 0-0, ενώ ισόπαλο 1-1 (68΄ Καστεγιάνο – 7΄ Τσάνι) ολοκληρώθηκε και το πελοποννησιακό ντέρμπι της Παναχαϊκής με τον Παναργειακό στην Αγυιά, αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε κανέναν μιας και χρειάζονταν περισσότερους βαθμούς.
Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:
Καλαμάτα – Αστέρα AKTOR Β’ 2-0
Χανιά – Ηλιούπολη 3-2
Παναχαϊκή – Παναργειακός 1-1
Πανιώνιος – Κηφισιά 2-0
Αιγάλεω – ΑΕΚ Β’ 0-0
Η βαθμολογία

Η τελευταία αγωνιστική:
ΑΕΚ Β’ – Αστέρας AKTOR Β’
Αιγάλεω – Παναχαϊκή
Κηφισιά – Χανιά
Ηλιούπολη – Παναργειακός
Πανιώνιος – Καλαμάτα
- Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται εκτός έδρας με το Περιστέρι Betsson, με στόχο το απόλυτο στην Stoiximan GBL
- Έρχεται στην Αθήνα ο Μόντε Μόρις για τον Ολυμπιακό (vids)
- Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης»
- Η ΕΠΟ ζήτησε παρέμβαση της UEFA για αλλαγές στη διαιτησία
- Ο νικητής του Σούπερ Καπ Ιταλίας πάρει 11 εκατ. ευρώ
- Άρσεναλ – Γουλβς 2-1: Γλίτωσε την γκέλα και πήγε στο +5
- Ολυμπιακός ONEX – ΑΟΝΣ Μίλων 2-3: Ανατροπή και νίκη στο τάι μπρέικ
- Battle of the Sexes: Όταν η Κινγκ έγινε σύμβολο των γυναικών και η αναβίωση της «μάχης των φύλων» 52 χρόνια μετά (vids+pics)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 14.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/howen-ac0WfQ3F6dw-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442