Ακάθεκτη συνεχίζει η Κηφισιά στην κορυφή του Β΄ ομίλου της Super League 2. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χόρχε Πόμπο, που πέτυχε χατ-τρικ, η ομάδα του Σεμπαστιάν Λέτο συνέτριψε 4-0 το Αιγάλεω στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης», στο εναρκτήριο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής, και έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές νίκες.
Ο Ισπανός μέσος άνοιξε το σκορ στο 32΄ και σημείωσε ακόμη δύο τέρματα, μέσα σε ένα δίλεπτο (73΄-74΄) στο δεύτερο ημίχρονο, πριν διαμορφώσει το τελικό σκορ στο 76΄ ο Τετέι.
Η Κηφισιά παραμένει αήττητη και βρίσκεται προσωρινά στο +5 από τη δεύτερη Καλαμάτα (που παίζει τη Δευτέρα 2/12 στο Αργος) και στο +8 από τον τρίτο Πανιώνιο (δοκιμάζεται την Κυριακή 1/12 στα Χανιά).
Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, η δήλωση του ‘Ομπλακ «ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί» δεν προκάλεσε έκπληξη. Ηδη, φεύγει και ο Αντουάν Γκριεζμάν
Με σχετική της ανακοίνωση, η Φενέρμπαχτσε ενημέρωσε το κοινό πως ανανέωσε το συμβόλαιό της με τη Euroleague, αφού αρχική συμφωνία εξέπνεε το καλοκαίρι.