Τζο Μπάιντεν: Το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του
«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο», αναφέρει ο Τζο Μπάιντεν
Οκτώ χρόνια μετά από την πρώτη του ορκωμοσία, ο Ντόναλντ Τραμπ θα επαναλάβει σήμερα (20/1) την τελετή και θα γίνει ο 47ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο απερχόμενος πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κλείνει τον δικό του κύκλο με ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο X του εξ απορρήτων του Τραμπ, Έλον Μασκ.
«Για μένα, το Σπίτι του Λαού είχε πάντα ως στόχο να καλωσορίζει τους πάντες. Αμερική, σε ευχαριστώ που μου εμπιστεύτηκες αυτόν τον ιερό τόπο. Μου άρεσε πολύ να ανοίγω τις πόρτες του Οβάλ Γραφείου πιο πλατιά από ποτέ τα τελευταία τέσσερα χρόνια», γράφει ο Τζο Μπάιντεν.
Το μήνυμα συνοδεύεται από βίντεο στο οποίο διακρίνονται διάσημοι που πέρασαν από τον Λευκό Οίκο και το Οβάλ Γραφείο κατά τη διάρκεια της θητείας του Τζο Μπάιντεν, όπως ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούμπο, η Μαράια Κάρει, ο Μπόνο και η Μπίλι Άιλις.
For me, the People’s House has always been about welcoming everyone.
America, thank you for trusting me with this sacred place. I’ve loved opening the doors to the Oval Office wider than ever these past four years. pic.twitter.com/G3BmVqEEiY
— President Biden (@POTUS) January 20, 2025
Ο Μπάιντεν απέτυχε να δώσει λύσεις στην κρίση πληθωρισμού, που διαμορφώθηκε κατά μέσο όρο στο 5,4% κατά τη διάρκεια της θητείας του στον Λευκό Οίκο. Η αδυναμία του να τιθασεύει τις τιμές, τον κατέστησε εύκολο στόχο για τον Τραμπ στις προεκλογικές του εκστρατείες.
- Μαθητής συνελήφθη με μεγάλη χασίς στην Κρήτη
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442