Δεκατρία μέλη των επαναστατικών ενόπλων δυνάμεων της Κούβας (FAR) αγνοούνται έπειτα από έκρηξη σε αποθήκη όπλων και πυρομαχικών χθες Τρίτη στο ανατολικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσαν οι αρχές.
Η έκρηξη έγινε στη Μελόνες, 730 χιλιόμετρα ανατολικά της Αβάνας, και οδήγησε στην εσπευσμένη απομάκρυνση 1.200 και πλέον κατοίκων από την περιοχή, ανέφερε το υπουργείο Ενόπλων Δυνάμεων σε ανακοίνωσή του που αναμεταδόθηκε από τη δημόσια τηλεόραση.
Πηγή: CubaNet
Εννιά στρατιώτες, δύο υπαξιωματικοί και δυο αξιωματικοί κηρύχθηκαν «αγνοούμενοι», κατά την ανακοίνωση. Η έκρηξη έγινε σε κτίριο όπου αποθηκεύονταν «παλιά πυρομαχικά».
Η αιτία της έκρηξης δεν διευκρινίστηκε. Σύμφωνα με κουβανικά ΜΜΕ, πιθανόν οφειλόταν σε πυρκαγιά.
💥 13 COMBATIENTES DESAPARECIDOS ‼ ACTUALIZACIÓN DE LA EXPLOSIÓN 💥💥 EN EL ALMACÉN DE ARMAMENTO Y MUNICIONES DE LA UNIDAD DE LA COMUNIDAD MELONES, EN HOLGUÍN, #CUBA 🇨🇺‼
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας