Συναγερμός για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών ηλικίας 14 και 15 ετών στη Νέα Σμύρνη
Οι δύο ανήλικες διαμένουν σε δομή φιλοξενίας και τα ίχνη τους χάθηκαν χθες Δευτέρα - Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνισή τους
Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση δύο κοριτσιών 14 και 15 ετών από χώρο φιλοξενίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης Αττικής.
Τα ίχνη των δύο κοριτσιών χάθηκαν την Δευτέρα (06/01), βραδινές ώρες, εξαφανίστηκαν η Ελευθερία Σ., 14 ετών και η Ευαγγελία-Γεωργία Ρ. 15 ετών.
Τα δύο κορίτσια
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, Τρίτη (07/01), και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων για τις ανήλικες, καθώς πιθανόν συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο.
Η Ελευθερία Σ. έχει κοντά μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 70 περίπου κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε δεν γνωρίζουμε τι φορούσε.
Η Ευαγγελία-Γεωργία Ρ. έχει βαμμένα κόκκινα μακριά μαλλιά, γαλάζια μάτια, έχει ύψος 1.60 και έχει κανονικό βάρος.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple
- Τραμπ: Το σχέδιο για ένα νέο μπλοκ ισχύος με 5 μέλη
- Καμπότζη και Ταϊλάνδη συνεχίζουν τις εχθροπραξίες παρότι ο Τραμπ ανακοινώνει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)



























































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442