Τέμπη: Στιγμές έντασης στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας- Οργή συγγενών θυμάτων κατά Αγοραστού
Εκτός ελέγχου η κατάσταση για λίγα λεπτά. Η παρουσία του Κώστα Αγοραστού στον χώρο του διοικητηρίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας εξόργισε τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη.
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/12) στο κτίριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, όπου βρέθηκαν συγκεντρωμένοι συγγενείς θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη προκειμένου να καταθέσουν τα αιτήματά τους για τη διαμόρφωση του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του οnlarissa.gr η ατμόσφαιρα ηλεκτρίστηκε όταν στον χώρο του διοικητηρίου βρέθηκε ο πρώην περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός. Συγγενείς των θυμάτων καταφέρθηκαν εναντίον του και να του επιτέθηκαν λεκτικά, με τον κ. Αγοραστό να κατευθύνεται αρχικά στην αίθουσα συνεδριάσεων.
Φυγαδεύτηκε ο Κ. Αγοραστός μετά από παρέμβαση της αστυνομίας
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μέλη του συμβουλίου, μεταξύ αυτών ο περιφερειάρχης, Δημήτρης Κουρέτας και ο αντιπεριφερειάρχης υγείας, Βαγγέλης Αποστόλου, προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ δυνάμεις της αστυνομίας, που έσπευσαν στο σημείο, κατάφεραν να φυγαδεύσουν τον πρώην περιφερειάρχη από το κτίριο.
Σε ρόλο «πυροσβέστη» οι Δημήτρης Κουρέτας και Βαγγέλης Αποστόλου προσπάθησαν να κατευνάσουν τα πνεύματα που οξύνθηκαν
Μετά τις στιγμές έντασης και σύμφωνα με σχετικό κανονισμό, η συνεδρίαση αναβλήθηκε και ορίστηκε νέα την προσεχή Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2024, και ώρα 2 μ.μ.
Συγγενείς των θυμάτων είχαν συνάντηση με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα, ενημερώνοντάς τον για τα αιτήματά τους.
Η απολογία στον ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη
Θυμίζουμε πως ο πρώην περιφερειάρχης, στις αρχές του Νοεμβρίου, είχε περάσει το κατώφλι του εφέτη ανακριτή. Κατά την απολογία του ανέφερε όσα είχε πει και μέσω των δημόσιων τοποθετήσεών του, ότι δηλαδή η περιφέρεια είχε υποστηρικτικό ρόλο στη διαχείριση του σημείου του τραγικού δυστυχήματος.
«Δεν έχω καμία σχέση με το μπάζωμα» φέρεται να υποστήριξε ο Κώστας Αγοραστός στο ανακριτικό γραφείο, μεταβιβάζοντας τις ευθύνες για όσα έγιναν σε άλλους φορείς.
- Ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Παπάγου-Χολαργού για το έτος 2026
- Παραμονή Πρωτοχρονιάς: Τι ώρα κλείνουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ
- Σημαντικά πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή το 2025
- Κάμερες στους δρόμους: Η εφαρμογή που προειδοποιεί τους οδηγούς σε πραγματικό χρόνο
- Τα στραβά κι ανάποδα της διαιτησίας που ο Λανουά δεν αλλάζει
- Αυξάνονται από την Πρωτοχρονιά τα διόδια στους αυτοκινητοδρόμους – Οι νέες τιμές
- «Ο σημερινός γονέας δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του»
- Από τον «Άγιο Στραγγαλιστή» στο σχέδιο Kill Bill και τον φόνο της 6χρονης beauty queen: Τα εγκλήματα που έβαψαν με αίμα τις γιορτές
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 31.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/simon-y7ggpeuM1Qw-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442