Αντιμέτωπη με ένα σοκαριστικό θέαμα ήρθε μία γυναίκα στον Κρόκο, στην Κοζάνη, όταν εντόπισε νεκρά αδέσποτα σκυλιά από φόλες.
Πιο συγκεκριμένα, η γυναίκα είδε τα νεκρά σκυλιά έξω από το σπίτι της και σε παρακείμενους δρόμους.
Τα άτυχα ζώα στην Κοζάνη
Τα 3 σκυλιά που βρέθηκαν νεκρά φρόντιζε η ίδια πάνω από έναν χρόνο και όπως δηλώνει ήταν ήρεμα και δεν δημιούργησαν ποτέ προβλήματα σε περίοικους και περαστικούς. Στη θέα των νεκρών τετράποδων η γυναίκα λύγισε, ενώ ήδη έχει ενημερώσει τη δημοτική αστυνομία και τους αρμόδιους, ενώ όπως σημειώνει ανησυχεί και για τα δεσποζόμενα που βρίσκονται στη δική της αυλή.
Η γυναίκα καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει τέτοιο έγκλημα στον Κρόκο και ζητά να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι που αφαιρούν ελαφρά τη καρδία, ζωές, με αυτό τον βάναυσο τρόπο.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας