Εντός έδρας «μάχες» για Περιστέρι και Προμηθέα στο BCL
Περιστέρι και Προμηθέα αντιμετωπίζουν, εντός έδρας, τις FMP Βελιγραδίου (3/12, 19:30) και Ράστα Βέχτα (4/12, 19:30), αντίστοιχα, για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.
Προτελευταία αγωνιστική στην κανονική περίοδο του Basketball Champions League είναι η 5η, με τον Προμηθέα και το Περιστέρι ν’ αγωνίζονται αυτή την εβδομάδα και να θέλουν νίκες για να διατηρηθούν στην 3η θέση που δίνει πρόκριση στα Play-Ins.
Συγκεκριμένα, νίκη πάση θυσία θέλει το Περιστέρι, υποδεχόμενο την FMP Βελιγραδίου, για την 5η αγωνιστική του 8ου ομίλου, την Τρίτη (3/12, 19:30).
Οι «κυανοκίτρινοι» μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό για την Greek Basketball League θέλουν να κάνουν το 2-3 στην Ευρώπη. Περιστέρι και FMP Βελιγραδίου ισοβαθμούν με 1-3, την ώρα που στο «ρετιρέ» του 8ου ομίλου ισόβαθμες, με 3-1, είναι οι Μανίσα και Μούρθια.
Καθώς μόνο ο δεύτερος και ο τρίτος εξασφαλίζουν την πρόκριση στα Play-Ins, το Περιστέρι πρέπει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη σερβική ομάδα το βράδυ της Τρίτης (3/12).
Ο Προμηθέας υποδέχεται την Τετάρτη (4/12) στις 19:30 την ουραγό Ράστα Βέχτα στην Πάτρα, για τον 4ο όμιλο και θέλει νίκη πάση θυσία, ώστε να διατηρηθεί στην 3η θέση, ώστε να διεκδικήσει μέσω Play-Ins εν συνεχεία την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Οι Αχαιοί μετρούν 1 νίκη – 3 ήττες μέχρι στιγμής και βρίσκονται στην 3η θέση.
Αναφορικά, στο σύστημα διεξαγωγής, ο πρώτος κάθε ομίλου προκρίνεται απευθείας στη φάση των «16», ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος αγωνίζονται στα Play-Ins. Αποκλείεται ο 4ος κάθε ομίλου από τη συνέχεια της διοργάνωσης
Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του Basketball Champions League για Περιστέρι και Προμηθέα
4ος ΌΜΙΛΟΣ
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου
Νίμπουρκ (Τσεχία)-Γαλατάσαραϊ (Τουρκία)
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου
ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ-Ράστα Βέχτα (Γερμανία) 19:30
8ος ΌΜΙΛΟΣ
Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ-FMP Βελιγραδίου (Σερβία)
Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου
Μανίσα (Τουρκία)-Μούρθια (Ισπανία)
- Η Marca ξεχώρισε τον Κωνσταντέλια: «Άλλαξε την εικόνα του ΠΑΟΚ»
- Σενάρια από την Ισπανία για Παναθηναϊκό και Ομπστ
- NBA: Ασταμάτητοι οι Σπερς, με νίκες συνέχισαν Κλιπέρς και Μπουλς (vids)
- Ποια είναι τα σενάρια για να βρεθεί στο Top 8 ο ΠΑΟΚ – Ο ρόλος του Παναθηναϊκού (pic)
- Ο Λεσόρ περνάει όλα τα τεστ και μπαίνει στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (23/1): Πού θα δείτε το Ελλάδα-Ουγγαρία στο πόλο και δράση στα ευρωπαϊκά γήπεδα
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 23.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/chinh-le-duc-W5q8uoqss3Q-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442