Ο Στέφανος Τζίμας βρήκε ξανά δίχτυα για τη Νυρεμβέργη, ωστόσο, ούτε αυτή τη φορά η ομάδα του έφτασε στη νίκη, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη, 2-2, εντός έδρας με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Η ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε είχε «μοιραίο» παίκτη τον Γιούλιαν Γιούτβαν, ο οποίος έχασε πέναλτι στο 60′ για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στη Νυρεμβέργη, ενώ στο 90’+1 με αυτογκόλ έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).
STEFANOS TZIMAS ??(2006) RETOOK THE LEAD WITH A LOVELY FINISH!!! 7 GOALS IN 12 GAMES THIS SEASON!!! CASPAR JANDER ??(2003) WITH A LOVELY THROUGH BALL ASSIST!!!pic.twitter.com/xjWiqwD7Cf
Ο Τζίμας στο 84′ έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους, μετά την προσωρινή ισοφάριση της Φορτούνα με τον Γιοχάνεσον στο 67′ με πέναλτι. Το σκορ είχε ανοίξει στο 15′ ο Γιελτς.
Για τον Έλληνα σέντερ φορ ήταν το 7ο γκολ την τρέχουσα σεζόν, όντας προς το παρόν ο πρώτος σκόρερ της Νυρεμβέργης στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.