«Όλα θα έρθουν μέσα από αντίδραση και από δουλειά. Επιστρέφουμε στη νοοτροπία του να παλεύουμε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός.
Όσα είπε ο Λουτσέσκου:
Για το ματς: «Δεν ήμουν ήρεμος καθόλου. Έπρεπε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θα μπορούσε τα πράγματα να γίνουν δύσκολα για εμάς εάν κάναμε ένα λάθος. Σε τέτοιες διοργανώσεις εάν δεχτείς ένα γκολ μετά δέχεσαι μεγάλη πίεση από το πουθενά. Δεν έπρεπε να κάναμε λάθος και να επιτρέψουμε στην RFS να επιστρέψει.
Το έκανε και σε προηγούμενα παιχνίδια της στην Ευρώπη και με τη Γαλατασαράι και με την Άντερλεχτ και έχασε δύσκολα από την Άιντραχτ. Ήταν πολύ σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι έως το τέλος. Θέλω να έχουμε συνέχεια, να πιέζουμε, να σκοράρουμε».
Για τη βαθμολογική συγκομιδή του ΠΑΟΚ στο Europa League:
«Πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι, όποιο και αν είναι αυτό. Ακολουθεί το ματς του πρωταθλήματος. Όλα θα έρθουν μέσα από αντίδραση και από δουλειά. Επιστρέφουμε στη νοοτροπία του να παλεύουμε. Έτσι θα προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις».
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.