Το Καραϊσκάκη είναι κατάμεστο για το μεγάλο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ όπου όποιος πάρει τη νίκη θα βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ανάμεσα στον κόσμο που βρίσκεται στο γήπεδο είναι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ των Πειραιωτών είναι συχνός θαμώνας του Καραϊσκάκη και δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, από την στιγμή μάλιστα που δεν έχει υποχρεώσεις με την ομάδα του.
Θυμίζουμε πως ο Μπαρτζώκας ήταν «παρών» και στον τελικό του Conference League στην «Opap Arena» όπου ο Ολυμπιακός σήκωσε την κούπα κόντρα στη Φιορεντίνα.
Όσο η ρήξη της Μίλαν με τον Πορτογάλο εξτρέμ Ραφαέλ Λεάο γίνεται όλο και βαθιά τόσο ανοίγει η όρεξη των μνηστήρων Μπάγερν, Μπαρτσελόνα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και όχι μόνο
Ο Γαλανόπουλος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού του και τέθηκε στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο.